• 0(33)40 40 60

  • suport@ukv.al

  • 08:00 - 20:00

  • E hene - E shtune

Kontaktoni

Ne duam Te degjojme nga Ju

2Informacion

Ujësjellës Kanalizime sh.a Vlorë është shoqëri aksionare qe mundëson shërbimin e furnizimit me ujë te qytetareve. SH.A. Ujësjellës Kanalizime Vlore, mbulon me shërbim, Vlorën, Novoselën, Orikumin dhe Shushicën. .

1Kontaktoni