Me perkushtim per qyetetarin!.

logo
 • 0(33)40 40 60

 • suport@ukv.al

 • Pran konadit,

 • Rruga Demokracia, Vlore

 • 09:00 - 20:00

 • Hene - Shtune

 • suport@ukv.al

 • Pran Konadit,

 • Rruga demokracia, Vlore

 • 09:00 - 20:00

 • Hene - Shtune

 • support@ukv.al

 • Pran konadit,

 • Rruga demokracia, Vlore

 • 09:00 - 20:00

 • Hene - Shtune

image

Miresevini! ne faqen zyrtare.

Ujesjelles Kanalizimet sh.a
Vlore.

Vizioni

Për te siguruar furnizim te qëndrueshëm,te sigurte dhe te përshtatshëm me ujë, ne një mënyre te shëndetshme, ekonomik dhe mjedisore.Bazuar ne parimet te tregut.

Shërbimi

Realizimi i Shërbimit ne përputhje me kërkesat e Bashkimit Evropian për reformën ne sektorin e ujit te pijshëm. Ujësjellës Kanalizime Vlore, i ka vene vetes si detyre qe tu shërbeje qytetareve .

Standarteve te sigurta

Adoptimi i standardeve te sigurimit te furnizimit me ujë te pijshëm ne përputhje me normativat e përcaktuara nga OBSh si dhe një sistemi teknikisht te përshtatshëm te furnizimit me ujë.

Rreth UKV

SH.A. Ujësjellës Kanalizime Vlore është shoqëri anonime qe mundëson shërbimin e furnizimit me ujë te qytetareve. SH.A. Ujësjellës Kanalizime Vlore, mbulon me shërbim, Vlorën, Novoselën, Orikumin dhe Shushicën .

SH.A Ujësjellës Kanalizime Vlore është organizuar si Shoqëri Aksionare ne baze te Vendimit te Gjykatës se Rrethit Gjyqësor Tirane Nr.26332 , date.10.07.2001 ne përputhje me Ligjin Nr.9901,Dt.14.04.2008 “Për Tregtaret dhe Shoqëritë Tregtare”

lexo me teper
image

Projektet

Projektet e fundit

Po punojme ne shume projekte
te gjitha me nje qellim per nje Vlorë me te mire.

Te reja

Lajmet e Fundit